Sign In

Протокол одржавања осме заједничке сједнице Владе Републике Српске и Владе Републике Србије, у петак, 10. новембра 2017. године

Објављено:

Београд, Палата Србија

11.00 часова  Састанак предсједника Републике Српске Милорада Додика и Републике Србије Александра Вучића и предсједница влада Републике Српске и Републике Србије Жељке Цвијановић и Ане Брнабић.

11.30 часова  Осма заједничка сједница Владе Републике Српске и Владе Србије

13.30 часова – Изјаве за медије.

13.45 часова – Свечано потписивање споразума и меморандума о сарадњи:

-  Потписивање Споразума о сарадњи у областима инфраструктуре квалитета. Споразум ће потписати министар за економске односе и регионалну сарадњу Републике Српске Златан Клокић и министар привреде Републике Србије Горан Кнежевић.

 

​  Потписивање Меморандума о сарадњи између Министарства просвјете и културе Републике Српске и Министарства културе и информисања Републике Србије за период 2017-2021. године. Меморандум о сарадњи ће потписати министар просвјете и културе Републике Српске Дане Малешевић и министар културе и информисања Републике Србије Владан Вукосављевић.

 

-  Потписивање Меморандума о сарадњи у области поштанског и телекомуникационог саобраћаја иземђу Министарства саобраћаја и веза Републике Српске и Министарства трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије. Меморандум о сарадњи ће потписати министар саобраћаја и веза Републике Српске Неђо Трнинић и потпредсјендик Владе Републике Србије и министар трговине, туризма и телекомуникација Републике Србије Расим Љајић.

 Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.