Sign In

Делегација Владе Републике Српске положила вијенац на споменик бившем предсједнику Републике Српске др Милану Јелићу, поводом 9. јануара – Дана Републике

Објављено:

​Делегација Владе Републике Српске положила је данас, у Модричи, вијенац на споменик бившем предсједнику Републике Српске др Милану Јелићу, поводом 9. јануара – Дана Републике.

Министар енергетике и рударства Петар Ђокић нагласио је да је бивши предсједник Српске оставио неизбрисив и најљепши могући траг у периоду стварања и развоја Републике Српске.

,,У кратком животу бивши предсједник Српске Милан Јелић дао је немјерљив допринос стварању и развоју Републике, развоју Модриче и грађењу односа међу људима", изјавио је министар Ђокић.

Он је рекао да се због тога, а поводом свих важних датума, бившем предсједнику Српске одаје признање, и поручује да је грандиозна личност историје Републике Српске која ће трајно остати у сјећањима као велики пријатељ и човјек.

Делегацију Владе Републике Српске чинили су министар енергетике и рударства Петар Ђокић, министар за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Срђан Рајчевић и министар за европске интеграције и међународну сарадњу Златан Клокић.

Вијенце на спомен-обиљежје некадашњем предсједнику Српске Милану Јелићу положиле су и делегације Народне скупштине Републике Српске, предсједника Српске и српског члана Предсједништва БиХ.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.