Sign In

Одржана 2. посебна сједница Владе Републике Српске

Објављено:

Влада Републике Српске усвојила је данас, на другој посебној сједници, одржаној у Бањој Луци, Средњорочни план рада за период 2019-2021. година: 1)Министарства управе и локалне самоуправе 2) Министарства правде 3)Министарства финансија 4) Министарства просвјете и културе 5) Министарства унутрашњих послова 6) Министарства здравља и социјалне заштите 7) Министарства породице, омладине и спорта 8) Министарства енергетике и рударства 9) Министарства трговине и туризма 10) Министарства рада и борачко-инвалидске заштите 11) Министарства саобраћаја и веза 12) Министарства за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво 13)Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде 14) Министарства за просторно уређење, грађевинарство и екологију 15) Министарства привреде и предузетништва 16) Министарства за европске интеграције и међународну сарадњу.

Влада Републике Српске разматрала је и усвојила Годишњи план рада за 2019. годину: 1)Министарства управе и локалне самоуправе 2) Министарства правде 3)Министарства финансија 4) Министарства просвјете и културе 5) Министарства унутрашњих послова 6) Министарства здравља и социјалне заштите 7) Министарства породице, омладине и спорта 8) Министарства енергетике и рударства 9) Министарства трговине и туризма 10) Министарства рада и борачко-инвалидске заштите 11) Министарства саобраћаја и веза 12) Министарства за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво 13)Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде 14) Министарства за просторно уређење, грађевинарство и екологију 15) Министарства привреде и предузетништва 16) Министарства за европске интеграције и међународну сарадњу.

Влада Републике Српске разматрала је и усвојила Средњорочни план рада за период 2019-2021. година:1) Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове 2) Пореске управе Републике Српске 3) Републичке управе за инспекцијске послове 4)Републичке управе цивилне заштите 5)Републичког секретаријата за законодавство 6) Агенције за државну управу 7) Републичког девизног инспектората 8) Републичке управе за игре на срећу 9) Агенције за аграрна плаћања 10)Агенције за управљање одузетом имовином 11)Агенције за безбједност саобраћаја 12)Републичког секретаријата за вјере 13) Републичког секретаријата за расељена лица и миграције 14) Републичког завода за статистику 15) Републичког педагошког завода 16)Републичког завода за стандардизацију и метрологију 17)Републичког центра за истраживање рата, ратних злочина и тражење несталих лица 18) Републичке дирекције за промет наоружања и војне опреме 19) Републичке дирекције за обнову и изградњу 20) Републичког завода за заштиту културно-историјског и природног насљеђа 21) Републичког хидрометеоролошког завода 22)Архива Републике Српске 23)Републичког завода за геолошка истраживања 24)Центра за пружање бесплатне правн помоћи 25) Завода за образовање одраслих.

Влада Републике Српске разматрала је и усвојила Годишњи план рада за 2019. годину:

1) Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове 2) Пореске управе Републике Српске 3) Републичке управе за инспекцијске послове 4)Републичке управе цивилне заштите 5)Републичког секретаријата за законодавство 6) Агенције за државну управу 7) Републичког девизног инспектората 8) Републичке управе за игре на срећу 9) Агенције за аграрна плаћања 10)Агенције за управљање одузетом имовином 11)Агенције за безбједност саобраћаја 12)Републичког секретаријата за вјере 13) Републичког секретаријата за расељена лица и миграције 14) Републичког завода за статистику 15) Републичког педагошког завода 16)Републичког завода за стандардизацију и метрологију 17)Републичког центра за истраживање рата, ратних злочина и тражење несталих лица 18) Републичке дирекције за промет наоружања и војне опреме 19) Републичке дирекције за обнову и изградњу 20) Републичког завода за заштиту културно-историјског и природног насљеђа 21) Републичког хидрометеоролошког завода 22)Архива Републике Српске 23)Републичког завода за геолошка истраживања 24)Центра за пружање бесплатне правн помоћи 25) Завода за образовање одраслих 26) Гендер центра-Центра за једнакост и равноправност полова 27)Хеликоптерског сервиса Републике Српске 28)Службе за заједничке послове Владе Републике Српске 29)Канцеларије правног представника 30)Одбора државне управе за жалбе.

Годишњи планови рада републичких органа управе су усаглашени са стратешким оквиром који представља Програм рада Владе Републике Српске за период 2019-2022. година и Акциони план Владе за реализацију Програма рада Владе Републике Српске за период 2019-2022. година, Програм економских реформи Републике Српске 2018-2020. година и 2019-2021. година, важеће секторске стратегије и остали плански документи Владе Републике Српске.

Влада Републике Српске усвојила је Извјештај о раду за 2018. годину : 1)Министарства управе и локалне самоуправе 2) Министарства правде 3)Министарства финансија 4) Министарства просвјете и културе 5) Министарства здравља и социјлне заштите 6) Министарства породице, омладине и спорта 7) Министарства индустрије, енергетике и рударства 8) Министарства трговине и туризма 9) Министарства рада и борачко-инвалидске заштите 10) Министарства саобраћаја и веза 11) Министарства за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво 12)Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде 13) Министарства за просторно уређење, грађевинарство и екологију 14) Министарства за европске интеграције и међународну сарадњу 15) Министарства за избјеглице и расељена лица 16)Генералног секретаријата Владе Републике Српске.

Влада Републике Српске усвојила је и Извјештај о раду за 2018. годину: 1) Републичке управе за геодетске и имовинско-правне послове 2) Пореске управе Републике Српске 3) Републичке управе за инспекцијске послове 4)Републичке управе цивилне заштите 5)Републичког секретаријата за законодавство 6) Агенције за државну управу 7) Републичког девизног инспектората 8) Републичке управе за игре на срећу 9) Агенције за аграрна плаћања 10)Агенције за управљање одузетом имовином 11)Агенције за безбједност саобраћаја 12)Републичког секретаријата за вјере 13) Републичког завода за статистику 14) Републичког педагошког завода 15)Републичког завода за стандардизацију и метрологију 16)Републичког центра за истраживање рата, ратних злочина и тражење несталих лица 17) Републичке дирекције за промет наоружања и војне опреме 18) Републичке дирекције за обнову и изградњу 19) Републичког завода за заштиту културно-историјског и природног насљеђа 20) Републичког хидрометеоролошког завода 21)Архива Републике Српске 22)Републичког завода за геолошка истраживања 23)Центра за пружање бесплатне правн помоћи 24) Завода за образовање одраслих 25) Гендер центра-Центра за једнакост и равноправност полова 26)Хеликоптерског сервиса Републике Српске 27)Службе за заједничке послове Владе Републике Српске 28)Канцеларије правног представника 29)Одбора државне управе за жалбе.

Влада Републике Српске донијела је Програм рада Владе Републике Српске за 2019. годину.

Програм рада Владе Републике Српске за 2019. годину доноси се у складу са Пословником о раду Владе Републике Српске и Одлуком о поступку планирања, праћења и извјештавања о реализацији усвојених стратегија и планова Владе Републике Српске и републичких органа управе. Програм рада Владе Републике Српске за 2019. годину представља интегрисане годишње планове рада министарстава и самосталних републичких управа и управних организација.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.