Sign In

Сајам домаћих производа „Наше је боље“ у Бијељини

Објављено:

Министарство трговине и туризма организује у понедјељак, 16.12.2019. године, Сајам домаћих производа „Наше је боље", који ће бити одржан у хотелу „Рас", у Етно-селу „Станишићи", у Бијељини, са почетком у 11 часова.

Отварању Сајма присуствоваће министар трговине и туризма Сузана Гашић, а Сајам ће свечано отворити предсједник Републике Српске Жељка Цвијановић.

На сајму ће учествовати 90 излагача из цијеле Републике Српске који ће имати прилику да представе своје производе и промовишу свој бренд. Сајам се организује у оквиру реализације кампање „Наше је боље" коју Министарство трговине и туризма континуирано проводи с циљем промоције домаћих производа и јачања привредних активности у Републици Српској. У протеклом периоду одржане су конференције посвећене брендирању домаћих производа широм Републике Српске, реализоване су активности на промоцији домаћих брендова и објављено је осам бројева билтена „Најбоље из Српске" у којима су представљена најуспјешнија предузећа у Републици Српској.

Сајам ће бити отворен за све посјетиоце у периоду од 11 до 20 часова, а улаз је слободан.

Сниматељи и фоторепортери кадрове могу снимити у 11 часова, а изјаве за медије предвиђене су у 11.20 часова.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.