Sign In

Наставак активности на процесу кластеризације туристичке понуде Републике Српске: Наредне седмице радионице у Козарској Дубици, Градишци, Лакташима и Српцу

Објављено:

Министарство трговине и туризма Републике Српске након успјешно реализованих радионица у Мркоњић Граду, Рибнику и Шипову наставља активности на процесу кластеризације туристичке понуде Републике Српске.

Серија радионица усмјерених на креирање програма посјета регијама Бања Лука и Приједор кроз различите моделе, а све у циљу повећања броја посјетилаца, потрошње и дужине боравка туриста, у наредној седмици биће организоване у:

  • Козарскoj Дубици и Костајници – уторак, 31. јануар 2023. године, са почетком у 10.00 часова у великој сали Скупштине општине Козарска Дубица,
  • Градишци -  сриједа, 01. фебруар 2023. године, са почетком у 12.00 часова у сали Скупштине Града Градишка,
  • Српцу – петак, 03. фебруар 2023. године, са почетком у 10.00 часова у сали број 5 у згради општине Србац,
  • Лакташима – петак, 03. фебруар 2023. године, са почетком у 14.00 часова у сали Скупштине Града Лакташи.

Позивамо све заинтересоване пружаоце услуга у туризму да се активно укључе и присуствују радионици у својој локалној заједници.

У наредним седмицама радионице ће бити организоване у Челинцу, Котор Вароши, Кнежеву, Приједору, Новом Граду и Бањој Луци.

Процес кластеризације реализује се у складу са активностима планираним Стратегијом развоја туризма Републике Српске за период 2021-2027. година и уз техничку подршку УСАИД Туризам пројекта.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.