Sign In

Промовисана кампања „Уживај у Српској"

Објављено:

Министарство трговине и туризма Републике Српске обиљежило је данас, 29.09.2020. године, Свјетски дан туризма промоцијом кампање „Уживај у Српској", коју ово министарство спроводи у сарадњи са Удружењем послодаваца туризма и угоститељства Републике Српске „Хорека РС".

Кампања „Уживај у Српској" фокусирана је на промоцију Републике Српске као сигурне туристичке дестинације, односно дестинације на којој туристички радници и угоститељи поштују прописане мјере и препоруке надлежних институција и на којој туристи могу да се опусте и уживају у свом одмору или пословном путовању.

Министар трговине и туризма Републике Српске Сузана Гашић рекла је на промоцији кампање „Уживај у Српској" да је туризам, заједно са угоститељством, област која је највише погођена епидемијом вируса корона и да је потребно посветити додатну пажњу за опоравак и стабилизацију.

Гашићева је навела да је кампања "Уживај у Српској" наставак претходне кампање „Доживи Српску" и да је њен циљ да промовише домаће туристичке потенцијале и подигне свијест грађана о значају домаћег туризма, као и то да свако појединачно може да допринесе опоравку ове области, уз поштовање свих епидемиолошких мјера.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.