Sign In

Започињу активности у процесу кластеризације туристичке понуде

Објављено:

Министарство трговине и туризма Републике Српске започело је процес Kластеризације туристичке понуде Републике Српске.


Активности ће у првом кораку бити реализоване кроз серију радионица усмјерених на креирање програма посјета регијама Бања Лука и Приједор кроз различите моделе, а све у циљу повећања броја посјетилаца, потрошње и дужине боравка туриста.

Позивамо све заинтересоване пружаоце услуга у туризму да се активно укључе и присуствују радионици у својој локаној средини, а током наредне седмице радионице ће бити одржане у општинама:

- МРKОЊИЋ ГРАД/ЈЕЗЕРО  - понедјељак, 23. јануар 2023. године, са почетком у 11:00 часова у сали Скупштине општине Мркоњић Град (Трг краља Петра Првог Kарађорђевића 1)

- РИБНИK/ПЕТРОВАЦ-ДРИНИЋ/ИСТОЧНИ ДРВАР -  уторак, 24. јануар 2023. године, са почетком у 10:00 часова у Скупштинској сали општине Рибник (Раде Јованића бб, Горњи Рибник)

- ШИПОВО/ИСТОЧНИ KУПРЕС - сриједа, 25. јануар 2023. године, са почетком у 10:00 часова у згради Општине Шипово (Трг Патријарха српског Павла, сала број 26, 2. спрат)

Процес кластеризације реализује се у складу са активностима планираним Стратегијом развоја туризма Републике Српске за период 2021-2027. година и уз техничку подршку УСАИД Туризам пројекта.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.