Sign In

Гашић: Брендирати домаће производе и учинити их видљивим

Објављено:

Министар трговине и туризма Републике Српске Сузана Гашић отворила је данас у Добоју конференцију "Брендирање домаћих производа - Наше је боље", чији је циљ да се у непосредној комуникацији са локалним привредницима пронађу начини да се олакша брендирање домаћих производа, као и да Министарство предузме одговарајуће мјере да тај процес појефтини.

Гашићева је истракла да Министарство трговине и туризма Републике Српске жели да помогне и обучи домаће проивођаче како да на најбољи начин промовишу своје производе и брендирају их, с обзиром да су на стржишту Српске страни производи много боље маркетишки представљени и видљивији потрошачима.

Она је навела да брендирање није тако компликован поступак и указала на позитивне примјере у Српској, од којих је издвојила фирме које се баве производњом тјестенине.

Гашићева је поручила да је основна активност ресорног министарства промовисање домаће производње и производа на тржишту Српске, као и помоћ домаћим произвођачима да брендирају своје производе и учине их видљивим на домаћем и иностраном тржишту.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.