Sign In

Министар Клокић посјетиће Међународни сајам туризма у Београду

Објављено:

​Министар за европске интеграције и међународну сарадњу Републике Српске Златан Клокић  посјетиће у недјељу  (23.02.2020. године) са почетком у 12.00  часова 42. Међународни сајам туризма у Београду.

Том приликом, министар Клокић ће, заједно са шефом Представништва Републике Српске у Србији Млађеном Цицовићем, обићи штандове Републике Српске.

Туристичка привреда Републике Српске биће и ове године на најбољи начин представљена на Међународном сајму туризма у Београду, који је за Републику Српску посебно интересантан, јер јој највише туриста долази баш из Србије.

Наступ Републике Српске на овогодишњем, 42. Међународном сајму туризма у Београду, заједно организују Представништво Републике Српске у Србији и Туристичка организација Републике Српске (ТОРС) на репрезентативном штанду у хали 4, Туристичка организација Јахорина Источно Сарајево и туристичка организација Требиње на својим засебним штандовима у хали 1 и Туристичка организација Фоча у хали 4.

Представништво Републике Српске у Србији и ове године посебно је организовало наступ винара и винограда из Републике Српске на сајму вина „Beowine fair 2020", који се, као и до сада, одвија у вријеме и у оквиру Међународног сајма туризма.

НАПОМЕНА: Сниматељи и фоторепортери кадрове могу снимити на почетку посјете  у 12.00 часова, а изјаве за медије планиране су након обиласка штандова у 13 часова на штанду Туристичке организације Републике Српске у хали 4.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.