Sign In

Посјета делегације Доње Шлеске Републици Српској

Објављено:

​Министар за економске односе и регионалну сарадњу Републике Српске, Златан Клокић састаће се у понедељак (27.08.2018. године) са почетком у 10.00 часова са делегацијом Доње Шлеске, Република Пољска, а коју ће чинити представници регионалног парламента и администрације, у малој радној сали (први спрат),  у Административном центру Владе РС.

Поред министра Клокића, састанку ће присуствовати министар за просторно уређење, грађевинарство и екологију РС, Сребренка Голић, министар индустрије, енергетике и рударства РС Петар Ђокић и министар трговине и туризма РС Предраг Глухаковић.

Теме разговора, односиће се на европске фондове, регионални развој и сарадњу у области туризма, привреде и  културе.

Након састанка, са почетком у 11.30.часова, предвиђено је и одржавање бизнис форума у организацији Републичке агенције за развој малих и средњих предузећа, на којем ће бити одржани B2B састанци привредника из Доље Шлеске и Републике Српске, у Конференцијској сали, у приземљу зграде Владе РС. 

Делегација Доње Шлеске, коју чине званичници регионалног парламента и администрације, привредници и представници медија, посјетиће Републику Српску у периоду 26-28.8.2018. године,  у циљу конкретизације сарадње према Споразуму о сарадњи између регије Доње Шлеске (Република Пољска) и Владе Републике Српске (БиХ), потписаном 26.02.2018. године, у Вроцлаву.


НАПОМЕНА: Сниматељи и фоторепортери кадрове могу снимити на почетку састанка у 10.00 часова, у малој радној сали (први спрат)  у Административном центру Владе РС.  Након завршеног састанка предвиђене су изјаве за медије  док је снимање кадрова за одржавање бизнис форума предвиђено са почетком у 11.30. часова у Конференцијској сали, у приземљу зграде Владе РС. Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.