Sign In

Посјета министра Клокића и гувернатора Полтавченка Гимназији Бања Лука и Народној и универзитетској библиотеци РС

Објављено:

​Министар за економске односе и регионалну сарадњу РС Златан Клокић присуствоваће сутра, петак (14.09.2018. године) са почетком у 15.20 часова у Гимназији Бањалука, уручењу рачунарске технике за опрему компјутерске сале коју ће губернатор Санкт Петербурга Георгиј Полтавченко поклонити ученицима и управи бањалучке Гимназије.

На догађају ће присуствовати и амбасадор Русије у Босни и Херцеговини Петар Иванцов а руску делегацију ће дочекати управа Гимназије Бањалука на челу са директором Витом Малешевић.

Истог дана, са почетком у 16.10 часова, министар за економске односе и регионалну сарадњу РС Златан Клокић присуствоваће у Народној и универзитетској библиотеци Републике Српске, уручењу наставне литературе, коју ће управи библиотеке поклонити губернатор Санкт Петербурга Георгиј Полтавченко.

Руску делегацију дочекаће директор Народне и универзитетске библиотеке Републике Српске Љиља Петровић Зечић.

НАПОМЕНА: Сниматељи и фоторепортери кадрове могу снимити на почетку посјете у 15.20 часова, у просторијама Гимназије Бањалука (у мултимедијалној учионици). Исто тако, сниматељи и репортери кадрове могу да сниме на почетку посјете у 16.10 часова у просторијама Народне и универзитетске библиотеке Републике Српске, током уручења поклон књига од стране губернатора Санкт Петербурга. Након завршених посјета биће издато саопштење за јавност.​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.