Sign In

Конференција "Привреда Републике Српске од 2019. до 2022. године – дијалог за будућност" (28. септембар 2018. године, Конференцијска сала Владе РС)

Објављено:

​​Циљ Конференције јесте да укаже на изазове са којима се суочава наша привреда и предложи могућа рјешења за њихово превазилажење у будућности, уважавајући искуства и приједлоге које ће изнијети учесници скупа.

Један од задатака Конференције је и додатно унапређивање дијалога између Владе Републике Српске и пословне заједнице, који је интензивиран прошле године, организовањем заједничког панела „Договором до успјешније Српске", а настављен ове године заједничким активностима и низом округлих столова на изради Нацрта смјерница за развој привреде Републике Српске.

Закључци Конференције треба да представе добру подлогу за израду Програма економских реформи Републике Српске за наредну годину, а овакав вид комуникације јавних институција и пословне заједнице да постане стандардна пракса.

Учесници Конференције су представници водећих компанија које послују у Републици Српској, ресорних министарстава и других јавних институција које утичу на пословни амбијент, представници академске заједнице и невладиног сектора, угледне личности из региона са искуством у појединим областима, те представници јединица локалне самоуправе. Подршку одржавању Конференције изразио је предсједник Републике Српске Милорад Додик, предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић и институције које представљају пословну заједницу.

Молимо да због ограниченог броја мјеста своје учешће потврдите најкасније до 24. септембра 2018. године, на сљедећу мејл адресу: investsrpska@meoi.vladars.net.

За више информација, можете нас контактирати на бројеве телефона: 051/339-305 или 051/339-304.

Промотивни видео можете погледати на овом линку.​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.