Sign In

Одржан семинар из области интерне ревизије

Објављено:

​​​​​​​У организацији Централне јединице за хармонизацију финансијског управљања и контроле и интерне ревизије Министарства финансија Републике Српске, у сарадњи са Центром за унапређење корпоративног управљања, у Требињу је 05.07.2018. године, одржан семинар из области интерне ревизије.

Предавачи на семинару, којем је присуствовало 40 учесника, били су реномирани стручњаци из области ревизије јавног сектора Републике Српске, а скупу се обратила и у њему учествовала г-ђа Радмила Чичковић, вршилац дужности директора „Електропривреде Републике Српске", као и замјеник градоначелника града Требиња г-дин Мирко Ћурић.

Интерни ревизори, запослени на пословима интерне финансијске контроле и представници субјеката јавног сектора Републике Српске, који су присуствовали семинару, су упознати са темама од важности за практично извођење ревизорског процеса у субјектима јавног сектора Републике Српске, попут врста и карактеристика ревизорских доказа у интерној ревизији, интервјуа као начина прикупљања ревизорских доказа, аналитичких поступака у ангажманима интерне ревизије и документованости у функцији самопроцјене и екстерне оцјене квалитета интерне ревизије. 

Централна јединица за хармонизацију финансијског управљања и контроле и интерне ревизије Министарства финансија Републике Српске, у сарадњи са  Центром за унапређење корпоративног управљања, одржала је семинар из области интерне ревизије и у Бањалуци 03.07.2018. године, у присуству 63 учесника, запослена на пословима интерне финансијске контроле и представници субјеката јавног сектора Републике Српске.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.