Sign In

Почиње регистрација младих за једнократну новчану помоћ

Објављено:

Министарство финансија Републике Српске обавјештава грађане и сву заинтересовану јавност да ће, од сутра, 05. јула 2022. године започети онлајн регистрација за једнократну новчану помоћ младима у висини 100 КМ с циљем побољшања материјалног положаја младих у Републици Српској и ублажавања посљедица дјеловања инфлације. Средства за исплату су обезбјеђена Ребалансом буџета за 2022. годину, а исплата ће почети сукцесивно по запримању пријава.

Једнократну новчану помоћ пријавом на апликацију https://inp.vladars.net/ могу да остваре млади са пребивалиштем у Републици Српској или Брчко Дистрикту са држављанством БиХ/Републике Српске, рођени од 1.7.1993. до 1.7.2006. године.

Приликом подношења пријаве у апликацију је потребно унијети личне податке: име и презиме, матични број, број текућег рачуна, назив банке у којој је рачун, те означити мјесто пребивалишта. Подаци ће бити третирани у складу са Законом о заштити личних података, те као такви неће бити кориштени у друге сврхе.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.