Sign In

Објављени јавни позиви

Објављено:

Министарство за избјеглице и расељена лица Републике Српске, у оквиру реализације Програма рјешавања проблема расељених лица, повратника и избјеглица за 2016. годину, објавило је данас у дневним листовима Независне новине и Вечерњи лист четири јавна позива, који се односе на:

1. додјелу помоћи у обнови и реконструкцији стамбених јединица избјеглицама из Босне и Херцеговине, расељеним лицима у Босни и Херцеговини и повратницима у Републику Српску и Федерацију Босне и Херцеговине,

2. додјелу финансијске помоћи за обнову и санацију вјерских објеката, комуналну и путну инфраструктуру и друштвених домова,

3. подношење пријава за остваривање помоћи из Програма одрживог повратка, и

4. помоћ и финансирање рада удружења која се баве питањима расељених лица, повратника и избјеглица.

Програмом рјешавања проблема расељених лица, повратника и избјеглица за 2016. годину Министарство за избјеглице и расељена лица Републике Српске ће за дознаке, капиталне грантове, трансфере и текуће грантове намијењене рјешавању проблема расељених лица, избјеглица и повратника издвојити 7.918.000 КМ.

Јавни позиви ће бити отворени 21 дан од дана објављивања.

Текст јавних позива и образац за пријаву доступни су на интернет страници Министарства за избјеглице и расељена лица Републике Српске:

http://www.vladars.net/sr-SP-Cyrl/Vlada/Ministarstva/mirl/Pages/default.aspx#collapsible0Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.