Sign In

Министар Срђан Рајчевић учествује на “CyberTech 2020” конференцији у Израелу

Објављено:

​Министар за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске Срђан Рајчевић отпутовао је данас у Израел гдје ће учествовати на једном од централних панела "CyberTech 2020" конференције посвећене сајбер безбједности, а која се одржава у Тел Авиву.

На конференцији, која окупља стручњаке из сфере информационе безбједности, менаџере водећих свјетских компанија у овој области те представнике држава и институција из цијелог свијета, министар Срђан Рајчевић ће говорити о најновијим рјешењима о заштити критичне инфраструктуре (Тhe latest on critical infrastructure protection).

У оквиру вишедневне посјете Израелу министар Рајчевић ће се састати и са израелским министром науке и технологије Офиром Акунисом и директором за регију балканских земаља у склопу Министарства спољних послова Израела и амбасадором Израела у Сјеверној Македонији Даном Орјаном, а предвиђене су и посјете универзитетима у Тел Авиву и Јерусалиму.

Министар Рајчевић ће присуствовати свечаном отварању Недјеље свемира у Израелу (Israel Space Week) и петнаесте по реду „Annual International Ilan Ramon Space" конференције.​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.