Sign In

Објављени резултати Конкурса за суфинансирање програма и пројеката студентских организација високошколских установа у Српској за 2022. годину

Објављено:

 

Министарство за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво Републике Српске објавило је данас резултате Конкурса за суфинансирање програма и пројеката студентских организација високошколских установа у Републици Српској за 2022. годину.

На конкурс који је био отворен до 03.12.2022. пријављено је укупно 37 програма и пројеката од укупно 19 студентских организација високошколских установа у Републици Српској, а стручна комисија је сачинила коначан приједлог да се расположива средства додијеле за 34 програма или пројекта.

Укупан износ средстава предвиђен буџетом Републике Српске за суфинансирање програма и пројеката студентских организација високошколских установа у Републици Српској за 2022. годину износи 190.000 КМ.

Јавни конкурс за суфинансирање програма и пројеката студентских организација високошколских установа у Републици Српској за 2022. годину расписан је 02.11.2022. године на основу Правилника о суфинансирању програма и пројеката студентских организација („Службени гласник Републике Српске", бр. 14/22.).
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.