Sign In

Расписан Конкурс за суфинансирање програма и пројеката студентских организација високошколских установа у Српској

Објављено:

Министарство за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво расписало је данас Конкурс за суфинансирање програма и пројеката студентских организација високошколских установа у Републици Српској за 2020. годину.

Према овом конкурсу биће суфинансирани, између осталог, програми и пројекати студентских организација високошколских установа за 2020. годину из области студентског организовања, међународне сарадње, организација међународних студентских скупова и сусрета, стручних програма, трибина и предавања, спортских и културних активности и едукација, студентских медија као и остали пројекти који доприносе унапређењу студентског рада и организовања, студентског стандарда, заступању интереса и права студената.

Средства за ове намјене предвиђена су у буџету Министарства за научнотехнолошки развој, високо образовање и информационо друштво, а након спроведене конкурсне процедуре, министар ће одобравати финансијска средства за текућу годину, у складу са мјесечно расположивим средствима на ставци грантови – текући грантови студентским организацијама.

Конкурс је отворен 30 дана од дана објављивања.

Текст конкурса погледајте овдје. Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.