Sign In

Честитка министра Душка Милуновића поводом Међународног празника рада

Објављено:

​Радницима, синдикатима и  грађанима Републике Српске честитам 01. мај, Међународни празник рада, са жељом да овај дан проведете у миру, здрављу, личној и породичној срећи.

 Ове године празник обиљежавамо без  традиционалног окупљања, поштујући све мјере и препоруке институција Републике Српске и сјећајући се бораца за права и бољи положај радника у свијету и код нас.

 У  овом изазовном и тешком времену, не само за нашу него и свјетску економију, Влада Републике Српске  је показала бригу за раднике својим залагањем за очување радних мјеста у Републици Српској.

 Надам се да ће ванредне околности брзо бити окончане,  да ће оставити минималне посљедице на појединце, породице и привреду у цјелини како би се, у најскорије вријеме,  вратили редовним активностима, нормалним токовима живота и наставили реализацију личних и пословних активности које смо планирали у овој години.

 Уједињени око најважнијег циља, наставићемо борбу за наш деценијама означени пут -мирну и просперитетну Републику Српску.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.