Sign In

Студије

Објављено:

У оквиру Пројекта Power III који се финансира из IDA кредита Свјетске банке додијељеног електропривредним предузећима у БиХ, дефинисана је и израда Студије енергетског сектора у Босни и Херцеговини. Ове активности су започеле у априлу 2005. године, када је дефинисан и сам пројектни задатак. За носиоца активности одређене су PIU јединице све три електропривреде које егзистирају у Босни и Херцеговини.

У проведеној процедури, путем јавног оглашавања, за најуспјешнијег понуђача изабран је Конзорције који чине: Енергетски институт "Хрвоје Пожар" Загреб, Економски институт Бањалука, Рударски институт Тузла и Soluziona из Шпаније. 

Уговор је потписан 17.11.2006. године,а вриједност уговорених услуга је 699.939,00 евра.  

Влада Републике Српске је на 88. сједници, одржаној 27.08.2008. године, донијела  Закључак којим се констатује да примједбе из Републике Српске чине саставни дио овог Закључка и морају се интегрално користити са финалним извјештајем Студије. Подаци из Студије, у дијелу који се односи на Републику Српску, заједно са примједбама, су основа за израду стратешких докумената Републике Српске у области енергетике.

ESSBIH_Modul 1A.pdf
ESSBIH_Modul 1B.pdf
ESSBIH_Modul 1C.pdf
ESSBIH_Modul 1D.pdf
ESSBIH_Modul 2.pdf
ESSBIH_Modul 3.pdf
ESSBIH_Modul 4.pdf
ESSBIH_Modul 5.pdf
ESSBIH_Modul 6.pdf
ESSBIH_Modul 7.pdf
ESSBIH_Modul 8.pdf
ESSBIH_Modul 9.pdf
ESSBIH_Modul 10.pdf
ESSBIH_Modul 11.pdf
ESSBIH_Modul 12.pdf
ESSBIH_Modul 13.pdf
ESSBIH_Modul 14.pdf
Summary Report_hr.pdf

                                          Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.