Sign In

Кампања „За потпуну подршку породици“ настављена у Бијељини

Објављено:

Министар породице, омладине и спорта, Соња Давидовић, посјетила је данас у Бијељини породицу Миодрага Јовића, оца шесторо дјеце и уручила им помоћ у виду бијеле технике, а договорена је и подршка ресорног министарства за опремање собе за дјецу.

„ Са породицом Јовић сам разговарала о условима у којима живе и начину да се превазиђу проблеми с којима се сусрећу. Сматрам да је у овом времену,када свакодневно стријепимо од ширења корона вируса и посљедица које оставља за собом,потребно ове људе охрабрити,разговарати с њима,бити подршка, не само у материјалном смислу. Ми нисмо дошли празних руку,изашли смо у сусрет домаћинима и донијели оно што је било потребно, али то бих ставила у други план у овом тренутку“ – изјавила је Давидовићева.

Миодраг Јовић захвалан је, како каже, на исказаном разумијевању и подршци његовој породици којој ће поклони које су данас добили много олакшати свакодневне обавезе у домаћинству. Најважније је, каже, да су дјеца здрава, па ће се, уз подршку институција и добрих људи, све препреке савладати.

И породица Борислава Стевановића обрадовала се поклонима, јер је материјална ситуација, како кажу, прилично тешка и свака помоћ је добродошла.

„Дјеца су добри ђаци, а спремни су и да помогну у свакодневним обавезама и то ме чини поносним јер вјерујем да ће постати вриједни, одговорни и добри људи“ – каже Стевановић.

Министар Давидовић није крила задовољство што у породици Стевановић, упркос свим изазовима, влада ведар дух и заједништво које је јаче од свих тешкоћа.

„ Мајка ове дивне дјеце је у школи добила диплому као нај мама и на томе јој морам честитати, јер је то заиста вриједно и рекла бих изузетно заслужено признање. С обзиром на то да су дјеца добри и вриједни ђаци, договорили смо се да им испунимо жељу и обезбиједимо андроид телефоне, како би лакше пратили наставу „ – истакла је Давидовићева.

Министарство породице, омладине и спорта у оквиру кампање „За потпуну подршку породици“ континуирано пружа помоћ и подршку вишечланим породицама у Републици Српској.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.