Sign In

Министар Чабрић посјетила Брчко дистрикт

Објављено:

​Министар породице, омладине и спорта Републике Српске, Селма Чабрић, данас је у просторијама Канцеларије Владе РС у Брчком разговарала са представницима више удружења, омладинских организација и спортских клубова. 

„ Крај године је  и вријеме је да резимирамо годину и направимо планове за наредну, а нећемо заборавити ни да је ово вријеме даривања; нагласила је министар Чабрић, која је  удружења обрадовала и пригодним  поклонима.

Министар Чабрић разговарала је, између осталог, са представницима Удружења грађана „Нада и вјера“, УГ „Беба више“, УГ „Четири плус“, Фудбалског клуба „Грчица“, ФК „Пирометал“.

„ Током данашње посјете видјели смо шта су то њихови планови и колико Министарство породице, омладине и спорта може, наравно уз буџет Дистрикта, помоћи да се побољшају услови живота и рада свих грађана“, рекла је Чабрић.

Она је данас у Брчком обишла породице са четворо и више дјеце и уручила им пригодне поклоне.

„Обишли смо породице које су корисници програма помоћи незапосленом родитељу са четворо и више дјеце и потрудили се да обрадујемо нађе најмлађе грађане и њихове родитеље“-  истакла је Чабрић.

Ово је прва званична посјета министра Чабрић Брчко дистрикту, а жељела је, како каже, да се упозна са стањем на терену када  су у питању области  из надлежности Министарства породице, омладине и спорта.

Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.