Sign In

Представљање Акционог плана Омладинске политике Републике Српске

Објављено:

​Помоћница министра за омладину, Бранка Малешевић, присуствовала је консултативном састанку представљања Акционог плана Омладинске политике Републике Српске за период 2023-2027.година и обавеза које произлазе према младима а тичу се општина и градова. 

„ Да би Омладинска политика Републике Српске од 2023. до 2027.године била  реализована, важно је да се поједине мјере и активности  реализују на локалном нивоу, односно да их преузму јединице локалне самоуправе приликом израде локалних омладинских политика. Ово је била добра прилика да представници јединица локалне самоуправе међусобно размијене знања и искустава у области омладинске политике, а такође да разговарају и са представницима републичких институција који су били чланови радне групе за израду Омладинске политике“ – истакла је Малешевић. 

Састанак је организован у оквиру пројекта Европске уније под називом “Општа мобилизација”, којег реализују Удружење грађана Нешто више и Удружење ПРОНИ Центар за омладински развој, а који има за циљ да допринесе останку младих у Босни и Херцеговини. 

Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.