Sign In

Пријем за младе фудбалере ОФК Спорт тима

Објављено:

В.д. помоћника министра за спорт, Марио Ђуран, уприличио је пријем за младе фудбалере ОФК Спорт тима из Бањалуке који су освојили златну медаљу на Мини Макси купу у Београду.

Ђуран је похвалио успјех ових талентованих дјечака, нагласивши да је важно да дају све од себе како би наставили путем успјеха али да никад не забораве своје прве фудбалске кораке начињене у родном граду.

„Увијек се радујем када видим потенцијал међу младим спортистима који вођени срцем али и искусном тренерском руком остварују велике успјехе и на најбољи начин представљају Републику Српску гдје год се појаве. Ми ћемо, као инстуитуција, пружити подршку свим младим и успјешним спортистима у границама наших могућности“ – нагласио је Ђуран.

Тренер ОФК Спорт тима, Слободан Граховац, истакао је да је екипа на окупу око шест година и да су сви дјечаци из Бањалуке, што њихове успјехе чини још значајнијим, ако се има у виду да су на свим турнирима равноправи противници много већим екипама.

„На сваком турниру смо међу три првопласиране екипе и поносни смо на ту чињеницу. Трудићемо се да наставимо даље са квалитетним радом и вјерујем да ће успјеси доћи као награда“ – нагласио је Граховац.

Млади фудбалери су поручили да се не боје ниједног противника и да су доказали квалитет у сусретима са Црвеном Звездом, Партизаном и Динамом, док су са италијанским Јувентусом испустили прилику за побједу.

В.д.помоћника министра за спорт, Марију Ђурану, уручили су дрес са својим потписима, а он је истакао да ће дрес с поносом чувати и да вјерује да ће ти потписи много вриједити једног дана.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.