Sign In

Пријем за перспективне спортисте Републике Српске за 2023.годину

Објављено:

Помоћник министра за спорт, Марио Ђуран, примио је данас десет перспективних спортиста и спортисту са инвалидитетом, које Министарство породице, омладине и спорта награђује сваке године у оквиру манифестације „Избор десет најбољих спортиста Републике Српске“. 

„Перспективни спортисти су будућност нашег спорта и сваке године награђујемо оне најбоље, који се кроз коју годину нађу међу најбољим спортистима Републике Српске. То је доказ да препознајемо таленте и да им је значајан овај вид подршке, а они свакако из године у годину успијевају да оправдају наше повјерење и да нас учине поносним освајајући значајна спортска одличја“ – рекао је Ђуран. 

Спортисти су се захвалили ресорном министарству на подршци која је, како кажу, велика мотивација и обавеза за још боље резултате у будућности. 

Награђени спортисти су: Марија Јокић (теквондо), Софија Ракић (стрељаштво), Сергеј Трбојевић (пливање), Матеј Мучибабић (кик бокс), Филип Маринковић (џиу џицу), Андреј Ачимовић (кошарка), Анастасија Игњатић (тенис), Аљоша Травар (кајак), Лука Јовановић (карате), Лазар Ждрале (џудо) и Миломир Вукотић (МЕНЕРАЛИ).
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.