Sign In

Састанак са представницима кровних омладинских организација

Објављено:

Помоћница министра за омладину, Бранка Малешевић, разговарала је са кровним омладинским организацијама у Републици Српској: Омладинским савјетом Републике Српске, Волонтерским сервисом Републике Српске и Мрежом омладинских центара за анимирање, развој и тренинг – М.О.Ц.А.Р.Т. Републике Српске. 

На састанку је разговарано  о тренутном стању у омладинском сектору и реализацији активности из Омладинске политике Републике Српске од 2023. до 2027.године. 

Разматране су активности чија реализација је планирана до краја године, с посебним освртом на обиљежавање Међународног дана волонтера и избор најбољих волонтера у Републици Српској. 

„Влада Републике Српске и ресорно министарство су и до сада пружали константну и директну подршку омладинским организацијама, а приоритетно кровним омладинским организацијама и центрима, те волонтерским сервисима. Та пракса ће бити настављена и убудуће посебно имајући у виду са су нам ове организације главни партнери када је ријеч о реализацији Омладинске политике Републике Српске те Стратегије за унапређење и развој волонтирања у Републици Српској“ – рекла је Малешевић.
  
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.