Sign In

Састанак са руководством Инвестиционо - развојне банке Републике Српске

Објављено:

​Министар породице, омладине и спорта, Соња Давидовић, разговарала је данас са руководством Инвестиционо - развојне банке Републике Српске, о подршци стамбеном збрињавању младих и могућностима да се, кроз сарадњу са ИРБ-ом, одређене активности могу планирати кроз нову Омладинску политику Републике Српске за период 2021 – 2025. година.  

„ Омладинска политика је документ који, између осталог, има за циљ подршку останку младих и стварању бољих услова за живот младима у Републици Српској. Један од значајних видова подршке ресорног министарства је субвенција каматне стопе на стамбене кредите за младе и младе брачне парове и то је пројекат који ћемо наставити подржавају све младе људе и младе брачне парове који подигну стамбени кредите из кредитних средстава ИРБ-а“ – истакла је Давидовићева.

Директор ИРБ-а, Дражен Врховац, истакао је да је став банке на чијем је челу да је јако важно да категорије попут младих у руралним срединама, младих брачних парова до 30 година и вишечлане породице имају подршку приликом рјешавања стамбеног питања, као једног од најважнијих животних питања. Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.