Sign In

Информација о одржавању ONLINE matchmaking конференције земаља средње и источне Европе и China-Yangtze River Delta Economic Zone 2020

Поштовани,

Желимо Вас информисати о одржавању ONLINE matchmaking конференције земаља средње и источне Европе и China-Yangtze River Delta Economic Zone 2020.

Наиме, у циљу промоције сарадње НР Кине и земаља средње и источне Европе у склопу иницијативе 17+1, у кинеском граду Нингбоу 15.12.2020 године одржат ће се ONLINE matchmaking конференција земаља средње и источне Европе и China-Yangtze River Delta Economic Zone 2020 (https://online.cceecexpo.org/purchaser-pubinfo/country.html)

Ова манифестација се организује у оквиру свеобухватне иницијативе НР Кине која има за циљ јачање сaрадње са земљама централне и источне Европе (тзв. CEE region).

Замољени смо од стране кинеских организатора да упутимо позив босанскохерцеговачким компанијама које желе пронаћи пословне партнере да се регистрирају на платформу на сљедећем ЛИНК-у https://online.cceecexpo.org/service/activity.html?id=26

Након поступка регистрације, компаније ће моћи претраживати директориј посјетилаца и излагача те ће бити позивани на "online matchmaking" конференцију и/или састанке.

За додатна питања можете се обратити организаторима на следећу адресу:

 

Miss Vivian Tu

Ningbo Center for CEEC Expo and Cooperation Promotion Center

Email: tusy@cceecexpo.org
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.