Sign In

Позив за достављање пројектних приједлога за подршку тренингу МСП

Поштовани,

Обавјештавамо вас да је отворен Позив за достављање пројектних приједлога за подршку тренингу МСП, а који финансира USAID WHAM (United States Agency for International Development - Workforce and Higher Access to Markets Activity).

 

Рок за подношење пријава је 11. децембар 2020. године до 18:00 часова.

 

Циљ Позива је финансирање секторских области МСП које се баве прерадом метала и дрвета, текстилне и обућарске индустрије или ИT фирмама, а оријентисане су према проширењу производних капацитета, излазак на нова тржишта и отварање нових радних мјеста.

 

У четвртак 03. децембра 2020. године заказан је webinar који можете пратити ОВДЈЕ.

 

Укупан буџет предвиђен за суфинансирање пројеката је 250 000 америчких долара. Максимални грант по пројекту износи 70 000 америчких долара.

 

Детаљне информације о Позиву доступне су ОВДЈЕ.

 

Молимо апликанте из Републике Српске да на мејл fondovieu@meoi.vladars.net потврде пријаву приједлога пројекта у оквиру овог позива.

 

У случају да желите да примате обавјештења о отвореним позивима за достављање пројектних приједлога у оквиру других програма и фондова ЕУ или уколико не желите да убудуће примате обавјештења о отвореним позивима, молимо да нас обавијестите на адресу електронске поште fondovieu@meoi.vladars.net.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.