Sign In

Још 10 дана за пријаве предузећа из Бањалуке за грант средства за увођење иновација

Објављено:

Агенција за развој предузећа „Еда" је у сарадњи са Министарством привреде и предузетништва Републике Српске и Градском развојном агенцијом „ЦИДЕА", у оквиру пројекта „SBA" у БиХ, расписала јавни позив за достављање пријава за увођење иновација у МСП са подручја Града Бања Лука.

Крајњи рок за достављане пријава је 15.4.2021. године до 15.00 часова, тако да је предузећима са подручја Града Бања Лука остало још 10 дана да искористе ову прилику и доставе пријаве.

Циљ јавног позива је унапређење конкурентности МСП са подручја Града Бања Лука, кроз процес увођења иновација који обезбјеђује унапређење постојећих или развој нових производа/услуга или процеса у пословању.

Укупан расположиви износ за суфинансирање консултантских услуга за овај јавни позив је 100.000 КМ. Максималан појединачни износ суфинансирања из ваучер програма износи 14.000 КМ, док је минимални износ 4.000 КМ. Подносиоци пријава су дужни обезбиједити суфинансирање предложених консултантских услуга из сопствених извора, у складу са наведеним у Упутству.

Јавни позив са Упутством за пријаву и пратећим обрасцима доступан је на: https://edabl.org/wp-content/uploads/2021/03/JP-vau%C4%8Der-program-BL.pdf.

Јавни позиви су расписани у оквиру пројекта „Европски оквир за развој стратегија и политика за мала и средња предузећа у Босни и Херцеговини – СБА у БиХ", који финансира Шведска.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.