Sign In

Објављен Јавни позив „Јачање иновација и дигитализације у малим и средњим предузећима у БиХ“

Објављено:

​Обавјештавамо заинтересована правна лица да је објављен Јавни позив „Јачање иновација и дигитализације у малим и средњим предузећима у БиХ" који се финансира из пројекта EU4DigitalSME.

Рок за достављање пројектних приједлога је 10. март 2023. године до 16.00 часова.

Позив има за циљ пружање подршке иновативним технолошким пројектима примјенљивим у индустрији кроз јавно-приватна и приватно-приватна партнерства између индустрије, удружења, пословних мрежа (истраживања и развоја) у имплементацији мјера усмјерених на технолошку трансформацију МСП у циљу помоћи да расту и примјењују своја иновативна рјешења.

На јавни позив могу се пријавити као водећи апликанти правна лица основана у Републици Српској/БиХ најкасније од 31.12.2018. године која су одговорна за припрему и управљање пројектом директно са партнерима, а не као посредник.

Прихатљиви апликанти су: институције за истраживање и развој (јавне и приватне), образовне институције (јавне и приватне), привредна комора, пословни центри, секторска и струковна удружења/кластери (са провјерљивим искуством развоја приватног сектора) и локалне и регионалне развојне агенције. 

Укупан буџет Позива износи 750.000 евра, с тим да износ по појединачном пројекту може да буде у распону од 50.000 евра до 100.000 евра.

Детаљне иформације о Јавном позиву доступне су ОВДЈЕ.

Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.