Sign In

Позив на Савјетовање о подстицајима Министарства привреде и предузетништва

Објављено:

Министарство привреде и предузетништва Републике Српске и Развојна агенција Еда Бања Лука организују Савјетовање о подстицајима Министарства привреде и предузетништва, у оквиру пројекта „Напредна имплементација Акта о малом бизнису у БиХ (SBA in BiH2EU). Основни циљ савјетовања је презентовање измјена и допуна уредби о подстицајима Министарства привреде и предузетништва, ради добијања коментара и приједлога од стране корисника подстицаја и других заинтересованих субјеката.

Савјетовање ће се одржати у сриједу, 15.03.2023. године, са почетком у 12:00 часова у Административном центру Владе Републике Српске, Конференцијска сала, Трг Републике Српске 1, Бања Лука.

Задовољство нам је позвати Вас да активно учествујете на поменутом савјетовању, како бисмо кроз квалитетну дискусију заједно дошли до бољих рјешења о условима и процедурама додјеле подстицаја.

Молимо заинтересована лица да своје присуство потврде у што краћем року или најкасније до 13.03.2023. године, путем e-поште: m.acimovic@mpp.vladars.net с обзиром да је број мјеста у сали ограничен.

За све додатне информације контакт телефон је 051/338-909.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.