Sign In

Списак правних лица и предузетника којима је у марту било забрањено обављање дјелатности

Објављено:

Министарство привреде и предузетништва Републике Српске сачинило је допуњени списак правних лица и предузетника којима је одлукама Републичког штаба за ванредне ситуације и јединицама локалне самоуправе забрањенo обављање дјелатности у марту 2020. године.

Подсјетимо, рок за пријаву код Пореске управе Републике Српске за додјелу средстава у износу пореза и доприноса за март мјесец истекао је дана 11.05.2020. године, а на основу допуна које су стизале од привредних субјеката и надлежних министарстава министарство извршена је додатна провјера и ревидиран постојећи списак.

Све привредне субјекте позивамо да и даље прате веб сајт Министарства привреде и предузетништва Републике Српске како би имали увид у све активности које се буду предузимале у наредном периоду. 


Напомена: Захтјеви правних лица и предузетника који се не налазе на списку у прилогу, а предати су у року Пореској управи Републике Српске, биће узети у разматрање од стране надлежних министарстава, те у случају утврђивања основаности захтјева и уврштени на списак за март 2020. години.


Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.