Sign In

Сутра у Приједору о алтернативној мјери рада у јавном интересу

Објављено:

Министарство правде у Влади Републике Српске, организује састанак са начелницима општина и представницима јавних предузећа и јавних установа који дјелују и раде на територији приједорске регије, а који ће бити посвећен извршењу алтернативне мјере рада у јавном интересу.

Састанак ће бити одржан дана, 18.12.2019. године, у просторијама Градске управе у Приједору, са почетком у 10:00 часова.

Министарство правде у Влади Републике Српске у сарадњи са Савезом општина и градова Републике Српске, проводи активности на стварању услова потребних за извршење алтернативне мјере рада у јавном интересу.

Рад у јавном интересу може се обављати у јавним предузећима, јавним установама и правним лицима која обављају дјелатност у оквиру које се може остварити општа сврха извршења кривичних санкција те посебна сврха извршења мјере рада у јавном интересу.

НАПОМЕНА:

Изјаве за медије су предвиђене 09:45 часова, док ће сниматељи и фотографи кадрове моћи забиљежити на почетку састанка у 10:00 часова (просторије Градске управе у Приједору).

 Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.