Sign In

Позив дистрибутерима нафте и нафтних деривата

Објављено:

Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске упутило је данас позив дистрибутерима нафте и нафтних деривата у Републици Српској за учешће у продаји регресираног дизел горива регистрованим пољопривредним газдинствима за потребе прољетних и јесењих радова у пољопривреди у 2022.години.
Позив је упућен, узимајући у обзир чињеницу да је, због скорог почетка прољетних радова у пољопривреди, неопходно започети реализацију подстицајне мјере регресирања дизел горива у најкраћем временском року, на простору цијеле Републике Српске.
Након изјашњења по позиву,Министарство ће потписати споразум са дистрибутерима који искажу интерес за учествовање у продаји регресираног дизела, а након тога сачинити списак овлашћених дистрибутера и исти објавити на званичној интернет страници Министарства.
Дистрибутерима је достављен и текст нацрта Споразума о пословно-техничкој сарадњи, а позив и текст споразума дистрибутери и сви заинтересовани могу преузети и погледати и на интернет сајту Министарства.
Позив је отворен до 3.марта, а потписивање споразума вршиће се у складу са епидемиолошким мјерама, о чему ће дистрибутери бити благовремено обавијештени.

Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.