Sign In

Министар Чубриловић одржао састанак са руководством "Пошта Српске": Предузеће успјешно одговорило захтјевима и потребама тржишта

Објављено:

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Чубриловић разговарао је данас са генералним директором предузећа “Поште Републике Српске” Миладином Радовићем и члановима Управе на тему пословања предузећа “Поште Српске”, актуелних пројеката и унапређења услуга, као и превазилажења одређених проблема који настају у редовном пословању изазваних повећањем инфлације.
Током састанка констатовано је да је предузеће “Поште Српске”, упркос бројним изазовима, успјешно одговорило захтјевима и потребама тржишта и корисника услуга и одржало стабилно пословање, али да постоји потреба за рјешавањем одређених питања и договора свих релевантних субјеката, са циљем проналажења одговарајућег рјешења и ублажавање посљедица изазваних инфлацијом.
Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Чубриловић истакао је да је развој поштанског система у Републици Српској веома важан и да је циљ Министарства да “Поште Републике Српске” буду развијено и профитабилно предузеће.
Он је исказао пуну подршку предузећу “Поште Републике Српске”, те најавио да ће ресорно министарство у наредном периоду, у складу са ресорним надлежностима, предузети активности на превазилажењу актуелних проблема, што би омогућило стварање услова и амбијента за боље пословање “Пошта Републике Српске” и побољшање поштанских услуга.
Генерални директор “Пошта Српске” Миладин Радовић изразио је очекивање да ће ово предузеће у 2023. години наставити стабилно пословање, остварити веће приходе, увести нове пакете услуга и реализовати започете пројекте, уз пуну подршку ресорног министарства.
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.