Sign In

Састанак министра Чубриловића са делегацијом кинеске компаније: Изградња ауто-пута Бањалука-Приједор одвија се планираном динамиком

Објављено:


Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Чубриловић разговарао је данас са делегацијом кинеске компаније „SDHS-CSI BH", која гради ауто-пут Бањалука-Приједор.

На састанку је разговарано о динамици радова на изградњи ауто-пута Бањалука-Приједор и усаглашавању неопходних активности. Представници кинеске компаније информисали су министра Чубриловића да се пројекат изградње ауто-пута Бањалука-Приједлог реализује у складу са планираном динамиком.

Министар саобраћаја и веза Републике Српске Недељко Чубриловић нагласио је важност изградње ауто-пута Бањалука-Приједор, у складу са роковима и законским процедурама, наводећи да је овај пројекат од стратешког интереса за цијелу Републику Српску.

Он је истакао да Република Српска, у сарадњи са надлежним институцијама и кинеским партнерима, континуирано предузима све потребне активности са циљем реализације пројекта изградње ауто-пута у предвиђеном року. 

Саговорници су оцијенили да Република Српска и Република Кина у континуитету имају успјешну сарадњу, те су изразили увјерење да ће бити настављена и у будућности, на добробит развоја укупних односа Републике Српске и Кине. 
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.