Sign In

Министарка Јујић присуствовала сједници Савеза општина и градова Републике Српске

Објављено:

Министар управе и локалне самоуправе Сенка Јујић присуствовала је данас сједници Савеза општина и градова Републике Српске на којој је, између осталог, разматрано више законских рјешење из области локалне самоуправе, изабрани су и органи Савеза за наредне четири године.

„Савез општина и градова Републике Српске један од најзначајнијих партнера Министарства управе и локалне самоуправе са којим дуги низ година имамо квалитетну, професионалну и продуктивну сарадњу на креирању систематских рјешења од интереса и значаја за све грађане", рекла је министарка Јујић.

Она је рекла да су законска рјешења резултат међусобног уважавања и партнерског договора Савеза и Министарства заснована на јасно дефинисаним принципима.

„Од новог руководства Савеза у наредном периоду првенствено очекујемо да наставе иницирати рјешења и давати приједлоге за унапријеђење прописа из области локалне самоуправе, јер нам је свима циљ ефикаснија, савременија, транспарентнија и одговорнија локална самоуправа у Српској", истакла је министарка Јујић.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.