Sign In

Новогодишња честитка грађанима Републике Српске

Објављено:

​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић упутио је новогодишњу честитку грађанима Републике Српске, уз жељу да 2023. година буде година напретка, развоја и националног заједништва. 

„У своје лично име, и у име Владе Републике Српске, честитам вам Нову годину, желећи вам, на првом мјесту, добро здравље и вама и вашим породицама, како би заједничким снагама наставили да градимо и унапређујемо Републику Српску у свим областима.

Поштовани грађани, година пред нама биће година великих изазова, али и шанси.

Волио бих да 2023. година буде година у којој ћемо заједно покренути велики процес демографске обнове, свјесни да не постоји већи и значајнији национални интерес од тога.  

Вођени тим циљем, у нову годину улазимо са новом подршком за вишечлане породице, промовишући истинске породичне вриједности. 

За Владу Републике Српске, и у овој години, приоритет остаје стварање услова за даљи економски раст Републике и стандарда њених грађана. На том путу, у овој години нас очекује велики инвестициони циклус, чија ће реализација допринијети још бољем развоју Републике Српске. 

Желио бих да 2023. година буде година великих успјеха нашег села, чему ће, вјерујем, помоћи и најзначајнија подршка нашем аграру од 180 милиона КМ. У години великих геополитичких изазова, који утичу на животе сваког од нас, производња хране са наших поља представља најважнији приоритет. 

Да би остварили све ове циљеве, потребно је да стално подстичемо, његујемо и развијамо наше национално заједништво, окупљајући се око онога о чему се сви слажемо - да је Република Српска гарант нашег опстанка“, наводи се у честитки предсједника Владе Републике Српске Радована Вишковића.

Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.