Sign In

Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао са министром спољне трговине и економских односа у Савјету министара БиХ Сташом Кошарцем

Објављено:

​Предсједник Владе Републике Српске Радован Вишковић разговарао је данас у Административном центру Владе Републике Српске, у Источном Сарајеву, са министром спољне трговине и економских односа у Савјету министара БиХ Сташом Кошарцем.

Састанку је присуствовао и министар енергетике и рударства Републике Српске Петар Ђокић са сарадницима. На састанку је разговарано о питањима у вези са израдом Нацрта одлуке о квалитету течних нафтних горива.

Предсједник Владе Радован Вишковић и министар Сташа Кошарац сагласили су се да је, у складу са уставним надлежностима, потребно интензивирати рад на усаглашавању предметне одлуке, с циљем доношења што квалитетније законске регулативе из области квалитета течних нафтних горива и функционисања нафтног тржишта у Републици Српској и БиХ.

Договорено је и да се у наредном периоду интензивира сарадња Министарства енергетике и рударства Републике Српске и Министарства спољне трговине и економских односа по свим питањима у вези са ресорном надлежношћу.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.