Sign In

Одржана 27. сједница Републичког штаба за ванредне ситуације

Објављено:

Републички штаб за ванредне ситуације разматрао је данас, на 27. сједници, у Бањалуци, Информацију о епидемиолошкој ситуацији у Републици Српској.

Републички штаб за ванредне ситуације донио је Закључак о расподјели донираних производа.

Републички штаб за ванредне ситуације прихватио је Информацију о пристиглим донацијама и стању залиха медицинских средстава на дан 24.04.2020. године.

Републички штаб за ванредне ситуације донио је Закључак о донацији медицинских средстава и средстава за одржавање хигијене.

Републички штаб за ванредне ситуације прихватио је Информацију о потреби донације медицинских средстава и средстава за одржавање хигијене.

Републички штаб за ванредне ситуације одобрио је донацију медицинских средстава и средстава за одржавање хигијене домовима здравља у општинама Дрвар, Босанско Грахово, Гламоч и Босански Петровац.

Републички штаб за ванредне ситуације обавезао је примаоце донираних производа да организују њихово преузимање из централног складишта за пријем донација, на адреси велепрометника лијекова „Krajinagroup" д.о.о. Бањалука, Новаковић бб.

Републички штаб за ванредне ситуације донио је Закључак о исправци закључка о обавезном спровођењу мјера за реаговање на појаву болести изазване новим вирусом корона (COVID-19) у Републици Српској.

Овим Закључком ограничава се рад од 07:00 до 19:00 часова, у периоду од 28.04. до 11.05.2020. године, за трговине непрехрамбеном робом које послују као засебни продајни објекти, односно трговине непрехрамбеном робом које се не налазе у склопу тржних центара.

Трговинама на мало непрехрамбеном робом које послују у оквиру тржних центара одобрава се ограничено радно вријеме од 01.05. до 11.05.2020. године од 07:00 до 19:00 часова.

НАПОМЕНА: Сви досадашњи закључци Републичког штаба за ванредне ситуације доступни су на Порталу Владе Републике Српске у секцији „Републички штаб за ванредне ситуације – Акти", https://www.vladars.net, као и на страници Коронавирус у Српској, https://koronavirususrpskoj.com/
Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.