Sign In

Позив јединицама локалне самоуправе Републике Српске за сарадњу у оквиру програма “НовЕЕ зграде РС – за уштеде”

Објављено:

Министарство за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске у сарадњи са Њемачким друштвом за међународну сарадњу (GIZ) у оквиру пројекта “Подстицање енергетске ефикасности у БиХ” обавјештава јединице локалне самоуправе да ће се од 16. априла до 30. априла 2018. године проводити прикупљање пријава јединица локалне самоуправе ради избора два објекта за имплементацију програма јачања примјене мјера енергетске ефикасности у зградарству, у оквиру програма “НовЕЕ зграде РС – за уштеде”, који ће се реализовати у периоду 2018-2019. године.

Заинтересоване јединице локалне самоуправе достављају писмо намјере, потписано од стране градоначелика/начелника општине, којим се прихвата учешће на јавном позиву те уз исто прилажу:

  • Попуњени упитник са информацијама о једници локалне самоуправе потписан од стране Градоначелника/Начелника или лица које он овласти (Прилог 1/2)
  • Попуњени упитник са информацијама о објекту потписан од стране инвеститора (Прилог 2/2)

Упитници се могу преузети на интернет страници Министарства за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске - испод вијести.

Јединица локалне самоуправе подноси пријаву у електронском облику на е-маил адресу Министарства за просторно уређење, грађевинарство и екологију Републике Српске, kabinetministra@mgr.vladars.net са назнаком предмета: Пријава на јавни позив у оквиру програма “НовЕЕ зграде РС – за уштеде”.

Позив је отворен од 16. априла до 30. априла 2018. године. Крајњи рок за подношење пријаве пројекта јединица локалне самоправе је 30. април 2018. године.

Непотпуне и неблаговремене пријаве неће бити узете у разматрање.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.