Sign In

Јавне расправе

Објављено:

Јавна расправа о Зонинг плану подручја посебне намјене „Јањске отоке“ по скраћеном  поступку
 
У складу са чланом 51. став. 2 Закона о уређењу простора и грађењу и чланом 5. став 2. Правилника о изради и доношењу докумената просторног уређења по скраћеном поступку, Министарство за просторно уређење, грађевинарство и екологију организује јавну расправу на којој ће се разматрати став носиоца израде о приједлозима, примједбама и мишљењима на Нацрт Зонинг плану подручја посебне намјене „Јањске отоке“. Јавна расправа  ће се одржати дана 27.2.2018. године у 11:00 часова, у Министарству за просторно уређење, грађевинарство и екологију, у сали на V спрату Административног центра Владе Републике Српске (централна зграда)  у Бањој Луци. По одржаној јавној расправи, биће утврђен Приједлог плана, како је прописано чланом 15. став 2. Правилника о изради и доношењу докумената просторног уређења по скраћеном поступку.
Јавна расправа о Просторном плану подручја посебне намјене „Аеродром Бања Лука“

У складу са чланом 48. став 4. Закона о уређењу простора и грађењу  и тачке 10. став 8. Одлуке о изради Просторног плана подручја посебне намјене „Аеродром Бања Лука“ Министарство за просторно уређење, грађевинарство и екологију организује јавну расправу на којој ће се разматрати став носиоца израде о приједлозима, примједбама и мишљењима на Нацрт плана.
Јавна расправа  ће се одржати дана 20.2.2018. године у 12:00 часова, у Министарству за просторно уређење, грађевинарство и екологију, у сали на V спрату Административног центра Владе Републике Српске (централна зграда)  у Бањој Луци.
По одржаној јавној расправи, носилац припреме утврђује Приједлог плана у складу са закључцима са расправе, како је прописано чланом 50. став 1. Закона о уређењу простора и грађењу.Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.