Sign In

Обавјештење о јавној расправи о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о уређењу простора и грађењу

Објављено:

​​Обавјештавамо заинтересовану јавност да Министарство за просторно уређење, грађевинарство и екологију, у складу са Закључком Народне скупштине Републике Српске,  организује јавну расправу о Нацрту закона о измјенама и допунама Закона о уређењу простора и грађењу. Јавна расправа ће се одржати у четвртак, 23. маја 2019.године, у Административном центру Владе Републике Српске, са почетком у 12.00 часова. 

У сарадњи са Савезом општина и градова Републике Српске, Министарство ће одржати и јавне консултације, и то:  у Бијељини 28. маја 2019. године, са почетком у 12.00 часова (Скупштинска сала Центра за културу Бијељина) и у Источном Сарајеву 30. маја 2019.године, са почетком у 12.00 часова (Велика сала Административног центра Града Источно Сарајево), како би се омогућило равноправно учешће свим заинтересованим лицима.
Нацрт закона о измјенама и допунама закона о уређењу простора и грађењу објављен је на Интернет страници Народне скупштине Републике Српске (у рубрици Акти-Јавне расправе) као и на страници Министарства (Правни и административни оквир - Јавне расправе), одакле га можете преузети.
Уједно,  обавјештавамо вас да се примједбе и сугестије могу доставити и у писаној форми на адресу Министарства (Трг Републике Српске број 1, 78000 Бања Лука) или у електронској форми на e mail: j.simovic@mgr.vladars.net​Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.