Sign In

Позив за достављање пројектних приједлога који се финансира из Програма транснационалне сарадње АДРИОН

Објављено:

​​У оквиру пројекта Open Innovation System of the Adriatic-Ionian Region (OISAIR), који се финансира из Програма транснационалне сарадње АДРИОН, отворен је позив за достављање пројектних приједлога. Предметни позив намијењен је реализацији 10 иновативних пројеката које заједнички развијају истраживачи) и мала и средња предузећа (МСП) кроз обезбјеђивање ваучера за иновације у вриједности од 18.500 евра.

 Пројекат OISAIR има за циљ да ојача развој индустријских и предузетничких активности укључивањем релевантних заинтересованих страна од институција које се баве истраживањем до МСП-а и јавне управе у Јадранско-јонском региону.

 Предметни позив представља транснационалну иницијативу која је упућена универзитетима, истраживачким институтима и малим и средњим предузећима са сједиштем у Јадранско-јонском подручју и који спроводе активности у области транспорта и мобилности, енергије и животне средине и аграрне-биоекономије.

 Позив за достављање пројектних приједлога се заснива на три различите и узастопне фазе:

 - Позив за идеје, усмјерен на јавне истраживачке институције и универзитете који ће бити позвани да објаве своје резултате истраживања, патенте и развијене технологије кроз INNOVAIR платформу. Рок за достављање идеја је 14. јул 2019. године;

 - Позив за пројекте, чији је циљ подстицање развоја заједничког пројекта иновације R2B (Results to Business) који су заједнички представили МСП и истраживачке институције/универзитети. Предметни позив отворен је од 15. јула 2019. године до 30. септембра 2019. године;

-  Избор и додјела 10 иновацијских ваучера.

 На сљедећем линку https://www.oisair.net/pages/proof-of-concept?fbclid=IwAR3lAOKV1QoLY8CTvX_g_4CNifiv4LcJfQshfUgJh6KZYF_MgUc2UInFMig можете пронаћи све неопходне информације у вези са подношењем пројектних приједлога у оквиру предметног позива, а у прилогу достављамо документацију неопходну за аплицирање.

OISAIR_Call-for-Projects-application_draft_20_05_2019

OISAIR_JOINT_R2Bapplication_experimental project_draft_20_05_2019

OISAIR_Technology Application Form_Final

two-ways-non-disclosure-agreement

guidelines

 Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.