Sign In

Позив Европске комисије за достављање приједлога грант апликација за техничку помоћ у оквиру програма Инвестициони оквир за Западни Балкан (WBIF)

Објављено:

Европска комисија је објавила 21. позив за достављање приједлога грант апликација за техничку помоћ у оквиру програма Инвестициони оквир за Западни Балкан (WBIF).  

Општи услови 21. позива за достављање приједлога грант апликација за техничку помоћ су како слиједи:

  • грант апликација мора да има подршку једне од међународних финансијских институција;
  • грант апликација мора да буде повезана са инвестицијом и праћена кредитним аранжманом;
  • грант апликација мора да буде из једног од WBIF сектора: енергија, транспорт, животна средина и социјална инфраструктура (здравство, образовање, социјално становање, правосуђе, јавне зграде и др.) и дигитална повезаност.

    Поред општих услова, апликација мора да задовољи и сљедеће специфичне услове позива, а то су:
  • за сектор транспорта апликација мора да има регионалну димензију или да утиче на отклањање препрека које успоравају спровођење постојећег WBIF пројекта. Такође, апликације се морају односити на пројекте који се налазе на Основној ТЕН-Т мрежи (CORE Network);
  • за сектор дигиталне повезаности, енергије, животне средине и социјалне инфраструктуре нема ограничења и могуће је предложити нове пројекте (уколико су у складу са општим условима).

    Грант апликација доставити Министарству за европске интеграције и међународну сарадњу, посредством електронске поште на адресу fondovieu@meoi.vladars.net, најкасније до 31. јануара 2019. године до 12:00 часова.

          У прилогу:

 

 

 



Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.