Sign In

Обавјештење о одржавању јавних расправа

Објављено:

​Министарство рада и борачко инвалидске заштите и Министарство здравља и социјалне заштите, у складу са Закључцима Народне скупштине Републике Српске број 02/1-021-686/19 и 02/1-021-687/19 од 04. јула 2019. године, обавјештавају све заинтересоване представнике радника, послодаваца, незапослених лица, надзорних и контролних органа, научних и стручних институција, јавних служби те све остале заинтресоване да ће у периоду од 16. до 23. јула 2019. године одржати заједничке јавне расправе о Нацрту Закона о измјенама и допунама Закона о посредовању у запошљавању и Нацрту Закона о измјенама и допунама Закона о здравственом осигурању према распореду како слиједи:

 

ДатумМјестоЛокација
16. јул (уторак)Бања ЛукаРепубличка управа за инспекцијске послове – Велика сала, Ул. Вељка Млађеновића бб
17. јул (сриједа)ПриједорЗавод за изградњу града, ул. Милоша Обреновића 18
18. јул (четвртак)Источно СарајевоСкупштина града Источног Сарајева
19. јул (петак)ТребињеСкупштина града Требиња
22. јул (понедељак)ДобојСкупштина града Добоја
23. јул (уторак)БијељинаСкупштина града Бијељине

 

Све јавне расправе почињу у 11:00 часова.

 

Улаз на јавне расправе је слободан, а број учесника је ограничен искључиво капацитетом сале у којој се одржава јавна расправа. 

 

Текстови усвојених Нацрта Закона о измјенама и допунама Закона о посредовању у запошљавању и правима за вријеме незапослености и Закона о измјенама и допунама Закона о здравственом осигурању могу се преузети на интернет порталу Народне скупштине Републике Српске (https://www.narodnaskupstinars.net) и Владе Републике Српске (https://www.vladars.net).

 

     М И Н И С Т A Р                                                                               М И Н И С Т А Р

Душко Милуновић, с.р.                                                        Ален Шеранић, др мед., с.р.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.