Sign In

Расписани конкурси у области спорта

Објављено:

​Министарство породице, омладине и спорта расписало је данас пет конкурса у области спорта у оквиру којих ће бити подијељена средства у износу од 625 000 КМ.

Расписани су конкурс за суфинансирање активности спортских организација са сједиштем у Брчко Дистрикту БиХ у 2016. години, конкурс за суфинансирање активности спортских организација лица са инвалидитетом и појединаца спортиста са инвалидитетом са сједиштем у Републици Српској у 2016. години, конкурс за суфинансирање пројеката изградње, реконструкције и санације спортских објеката или терена на територији Републике Српске у 2016. години, конкурс за суфинансирање активности спортских организација са сједиштем у Републици Српској у 2016. години и конкурс за расподјелу средстава од игара на срећу спортским организацијама (клубовима) Републике Српске и спортистима појединцима у појединачним спортовима у 2016. години.

У оквиру конкурса за суфинансирање активности спортских организација са сједиштем у Брчко Дистрикту БиХ у 2016. години биће извршена расподјела буџетских средстава у укупном износу од 80 000 КМ за суфинансирање спортских активности, у износу од 500 КМ до 15 000 КМ по пројекту, које се односе на учешће на званичним првенствима Републике Српске или БиХ, учешће на међународним такмичењима и организацију традиционалних спортских манифестација или турнира међународног и републичког значаја.

У оквиру конкурса за суфинансирање активности спортских организација лица са инвалидитетом и појединаца спортиста са инвалидитетом са сједиштем у Републици Српској у 2016. години биће извршена расподјела буџетских средстава у укупном износу од 50 000 КМ за суфинансирање спортских активности, у износу од 500 КМ до 10 000 КМ по пројекту, које се односе на учешће на међународним такмичењима, учешће на првенствима/куповима Републике Српске или БиХ, појединце спортисте са инвалидитетом за учешће на међународним такмичењима и организацију традиционалних спортских манифестација или турнира међународног и републичког значаја.

У оквиру конкурса за суфинансирање пројеката изградње, реконструкције и санације спортских објеката или терена на територији Републике Српске у 2016. години биће извршена расподјела буџетских средстава у укупном износу од 90 000 КМ за суфинансирање пројеката изградње, реконструкције и санације спортских објеката или терена на територији Републике Српске у износу од 500 КМ до 10 000 КМ по пројекту, а који се односе на изградњу спортских објеката или терена и реконструкцију и санацију спортских објеката или терена.

У оквиру конкурса за суфинансирање активности спортских организација са сједиштем у Републици Српској у 2016. години биће извршена расподјела буџетских средстава у укупном износу од 150 000 КМ за суфинансирање спортских активности у износу од 500 КМ до 20 000 КМ по пројекту, а које се односе на организацију традиционалних спортских манифестација или турнира међународног и републичког значаја и учешће на међународним такмичењима.

У оквиру конкурса за расподјелу средстава од игара на срећу спортским организацијама (клубовима) Републике Српске и спортистима појединцима у појединачним спортовима у 2016.   биће извршена расподјела буџетских средстава у укупном износу од 255 000 КМ за финансирање спортских активности у износу од 500,00 КМ до 25.000,00 КМ по пројекту, а које се односе на учешће спортских клубова и спортиста појединаца на званичним међународним такмичењима и на организацију домаћих првенстава и купова који обезбјеђују учешће на званичним међународним првенствима у организацији европских и свјетских федерација.

Сви заинтересовани конкурсе могу пронаћи на сајту Министарства породице, омладине и спорта (www.vladars.net -> Министарства -> Министарство породице, омладине и спорта -> Документи).

Потребни обрасци налазе се на сајту Министарства – www.vladars.net - > Министарства -> Министарство породице, омладине и спорта - > Ресор за спорт -> Обрасци).Подијелите страницу

Copyright © 2014. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.