Sign In

Министарство правде добило позитивно мишљење Главне службе за ревизију

Објављено:

​Министарство правде у Влади Републике Српске, добило је позитиван ревизорски извјештај, од стране Главне службе за ревизију јавног сектора Републике Српске, за период 01.01. - 31.12.2017. године.

Уз ревизију финансијских извјештаја за претходну годину, извршена је ревизија усклађености активности, финансијских трансакција и информација у финансијским извјештајима са значајним законским и другим прописима.

Према мишљењу Главне службе за ревизију јавног сектора Републике Српске све активности, финансијске трансакције и информације, које су представљене у финансијским извјештајима ресорног министарства, су у свим материјално значајним аспектима, у складу са прописима којима су и регулисане.

Позитиван извјештај од стране Главне службе за ревизију јавног сектора Републике Српске, потврда је системског и тимског рада запослених у Министарству правде јер основни ресурс сваке организације чине људи, њихов рад и способности, са којима се, уколико се правилно организују и примјењују, могу остварити задати циљеви.

Овом приликом се захваљујемо и Главној служби за ревизију јавног сектора Републике Српске на веома коректној сарадњи.Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.