Sign In

Обавјештење о стављању на јавни увид Нацртa Студије утицаја на животну средину постројења за хемијски третман опасног отпада, санацију гудронске лагуне и њене припреме за одлагање солидификата на локацији у кругу „Рафинерије нафте Брод“ а.д, општине Брод

Објављено:

Министарству за просторно уређење, грађевинарство и екологију достављен је Нацрт Студије утицаја на животну средину „Рафинерије нафте Брод“ а.д, општине Брод, за одобравање Студије утицаја на животну средину  постројења за хемијски третман опасног отпада, санацију гудронске лагуне и њене припреме за одлагање солидификата на локацији у кругу „Рафинерије нафте Брод“ а.д, општине Брод, чији је носилац израде Институт за грађевинарство „ИГ“ Бања Лука, научно истраживачки институт Бања Лука. На основу члана 69. Закона о заштити животне средине, („Службени гласник Републике Српске“, бр. 71/12 и 79/15), Нацрт Студије утицаја на животну средину ставља се на јавни увид и објављен је на интернет страници Министарства:
Јавни увид у нацрт Студије на животну средину  постројења за хемијски третман опасног отпада, санацију гудронске лагуне и њене припреме за одлагање солидификата на локацији у кругу „Рафинерије нафте Брод“ а.д, општине Брод, обезбијеђен је на интернет страници Министарства за просторно уређење, грађевинарство и екологију и у просторијама Општине Брод, у периоду од 2.04.2018. до 2.06.2018. године.
авна расправа о предметном Нацрту Студије утицаја на животну средину одржаће се 20.4.2018. у просторијама Општине Брод са почетком у 11 часова.
Примједбе и сугестије на Нацрт Студије утицаја на животну средину средину постројења за хемијски третман опасног отпада, санацију гудронске лагуне и њене припреме за одлагање солидификата на локацији у кругу „Рафинерије нафте Брод“ а.д, општине Брод , могу се доставити на адресу Министарства (Трг Републике Српске 1, Бања Лука) или електронским путем на адресу: m.nikolic@mgr.vladars.net
 Подијелите страницу

Copyright © 2019. Влада Републике Српске.

Сва права задржана. Садржај ових страница не смије се преносити без дозволе и без навођења извора.